Hops Management | Kontakt
18918
page,page-id-18918,page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
500x70010

Patrik Åström

Mobil +46761412964

500x7006

Sören Hullberg

Mobil+46735235334

500x7004

Bosse Carlsson

Mobil: +46705953743

500x7002

Charlotte Blum

Mobil: +46 70 4402067

BOSSE CARLSSON

Bosse Carlsson är specialiserad på marknadsanalyser inom besöksnäringen, från hotell, restauranger och kongressanläggningar till destinationsutveckling. Han började sin karriär i branschen som försäljnings- och marknadschef på Högbo Brukshotell. Men första jobben var som professionell tennistränare och utbildare inom Arbetsförmedlingen, arbeten kopplade till hans pedagogiska utbildning. Hotellkarriären fortsatte på Scandic och Hilton som försäljnings- och regiondirektör. Bosse är även specialiserad på kris- och försäkringsfrågor efter erfarenhet av krisarbete kopplat till en omfattande brand. Han har också drivit ett antal konferensanläggningar. På fritiden snickrar han på sitt fritidshus i Ludvika, spelar padeltennis, besöker sin dotter i Brisbane eller går i skogen med sin hund.

PATRIK ÅSTRÖM

Civilekonomen Patrik Åström började drömma om hotell som tonåring, inspirerad av TV-serien ”Hotellet”. Karriären startade 1989 på det då nyöppnade Hilton Slussen – 20 år senare avslutades den operativa delen som driftsdirektör för Clarion i Sverige och Danmark. Redan från starten har han brunnit för att skapa nya mötesplatser – ett område där han i dag bidrar med sin kunskap till företag och organisationer i utvecklingen av hotell, restauranger och andra mötesplatser. Han är även ofta ett stöd vid transaktioner, omförhandling eller nyuthyrningar. Patriks favoritdestinationer är genomarbetade koncepthotell runt om i världen, från vandrarhem på Österlen och fullservice i New York till hipsterboenden i Amsterdam. Inspiration får han även under sina löpturer i mörkret – gärna vintertid – och på skidor.

SÖREN HULLBERG

Sören drivs av utveckling i alla former, både när det gäller hotellbranschen och människor. Efter avslutade studier på Ecole Hotelière de Lausanne har han under hela sin karriär ständigt skapat nytt. Projekten omfattar allt från IKEA:s restauranger worldwide till Story Hotel i Stockholm; koncept, som bygger på kundfokus, teknisk innovation och lönsamhet och som många velat kopiera men få har lyckats med. När Sören inte besöker något nytt spännande hotell någonstans i världen händer det ofta att han tränar. Han dricker också gärna goda viner.

Kontakta oss

Säg hej