Hops Management | Kontakt
18918
page,page-id-18918,page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
500x70010

Patrik Åström

Mobil +46761412964

500x7006

Sören Hullberg

Mobil+46735235334

500x7004

Bosse Carlsson

Mobil: +46705953743

500x7002

Charlotte Blum

Mobil: +46 70 4402067

500x7005

Magnus Hallberg

Mobil +46 708 10 25 96

500x7003

Lena Andersson

Mobil +33 6 77 609952

BOSSE CARLSSON

Bosse Carlsson är specialiserad på marknadsanalyser inom besöksnäringen, från hotell, restauranger och kongressanläggningar till destinationsutveckling. Han började sin karriär i branschen som försäljnings- och marknadschef på Högbo Brukshotell. Men första jobben var som professionell tennistränare och utbildare inom Arbetsförmedlingen, arbeten kopplade till hans pedagogiska utbildning. Hotellkarriären fortsatte på Scandic och Hilton som försäljnings- och regiondirektör. Bosse är även specialiserad på kris- och försäkringsfrågor efter erfarenhet av krisarbete kopplat till en omfattande brand. Han har också drivit ett antal konferensanläggningar. På fritiden snickrar han på sitt fritidshus i Ludvika, spelar padeltennis, besöker sin dotter i Brisbane eller går i skogen med sin hund.

LENA ANDERSSON

Öländska Lena Andersson är utbildad i USA och har under sin karriär arbetat som hotelldirektör och regionschef i både småbolag och storbolag som Fazer Amica och internationella Rezidor. Lena har alltid drivit förändring och älskar att hitta nya arbetsmetoder och lösningar. Ekonomiska simuleringar och kalkyler tycker Lena är extra roligt. Numera arbetar hon med utgångspunkt från Franska Rivieran där hon senast ägt och drivit ett hotell tillsammans med sin man. Lena delar gärna sina erfarenheter från hotelletableringar i Frankrike och har ett upparbetat lokalt nätverk. De få lediga stunder hon har ser man henne på golfbanan. 

CHARLOTTE BLUM

Hotellkarriären har tagit Charlotte Blum via Handels i Göteborg ut i världen som hotelldirektör bland annat för Sunwing i Spanien och därefter VD för Hotel Diplomat och Radisson Blu i Stockholm. Tillbaka i resebranschen med världen som arbetsfält fokuserade hon på koncept och serviceutveckling. Hon drivs av att processa fram de bästa lösningarna för kunderna och därigenom skapa bästa möjliga lönsamhet. Inspiration hittar hon i favoritstäderna New York och Palma de Mallorca. Energin hittar hon på yogamattan.

PATRIK ÅSTRÖM

Civilekonomen Patrik Åström började drömma om hotell som tonåring, inspirerad av TV-serien ”Hotellet”. Karriären startade 1989 på det då nyöppnade Hilton Slussen – 20 år senare avslutades den operativa delen som driftsdirektör för Clarion i Sverige och Danmark. Redan från starten har han brunnit för att skapa nya mötesplatser – ett område där han i dag bidrar med sin kunskap till företag och organisationer i utvecklingen av hotell, restauranger och andra mötesplatser. Han är även ofta ett stöd vid transaktioner, omförhandling eller nyuthyrningar. Patriks favoritdestinationer är genomarbetade koncepthotell runt om i världen, från vandrarhem på Österlen och fullservice i New York till hipsterboenden i Amsterdam. Inspiration får han även under sina löpturer i mörkret – gärna vintertid – och på skidor.

SÖREN HULLBERG

Sören drivs av utveckling i alla former, både när det gäller hotellbranschen och människor. Efter avslutade studier på Ecole Hotelière de Lausanne har han under hela sin karriär ständigt skapat nytt. Projekten omfattar allt från IKEA:s restauranger worldwide till Story Hotel i Stockholm; koncept, som bygger på kundfokus, teknisk innovation och lönsamhet och som många velat kopiera men få har lyckats med. När Sören inte besöker något nytt spännande hotell någonstans i världen händer det ofta att han tränar. Han dricker också gärna goda viner.

MAGNUS HALLBERG

Magnus Hallberg har efter hotellutbildning i Schweiz lång ledarerfarenhet från både operativ och strategisk nivå inom hotell och sjöfart för Scandic Hotels och Stena Line. Magnus karaktäriseras av sitt starka kundfokus, affärsmässiga driv och prestigelösa, inkluderande ledarskap. Inspiration och utveckling finner han i möten med andra människor – såväl i styrelserummet som på golfbanan. Ledarskapet vässar han som basketcoach för ungdomslaget. Magnus arbetar med utgångspunkt från Göteborg

Kontakta oss

Säg hej