Hops Management | Vi växer
21875
page,page-id-21875,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
image_pers3

HOPS Management växer

 

Hotellfastighetsutvecklarna HOPS Management växer. Mot bakgrund av den snabbväxande besöksnäringen i Sverige och allt fler uppdrag har HOPS rekryterat Lena Andersson, Fredrik Sylvin och Magnus Hallberg som nya partners. Därmed breddas kompetensen inom organisationsutveckling, interim management samt de nya digitala plattformarna för distribution och försäljning.

 

Fler investerare och fler fastighetsägare ser en betydande potential i att upplåta lokaler till olika former av restaurang- och serviceverksamhet samt att starta nya hotell. Samtidigt ökar behovet av en tydlig positionering, medan den digitala revolutionen ställer nya krav på effektiv distribution och försäljning. De strategiska besluten i samband med denna utveckling blir allt viktigare för ett projekts framgång.

 

Detta har resulterat i ökad efterfrågan på HOPS tjänster inom bland annat marknadsanalys, fastighetsutveckling, värdering och transaktioner. Lena Andersson, Magnus Hallberg och Fredrik Sylvin har alla tre gedigen erfarenhet inom dessa områden, och tillför samtidigt ny kompetens.

 

Lena Andersson har utvecklat och drivit ett eget hotell på Franska Rivieran och kommer att arbeta för HOPS både i Sverige och i Frankrike. Tidigare har hon bland annat varit regionchef på Fazer Amica och VD för Radisson Blu Arlandia och SkyCity. Magnus Hallberg kommer närmast från Stena Line, där han ansvarat för Stena Lines verksamhet på Kattegatt i rollen som VD för Stena Line Danmark. Han har dessutom en lång hotellbakgrund, bland annat som regionchef inom Scandic Hotels. HOPS nya specialist inom digital utveckling är Fredrik Sylvin, som har en unik erfarenhet från Booking.com, ett av de mest framgångsrika bolagen inom Online Travel Agencies ( OTA ). Han har dessutom arbetat inom sälj och marknadsföring i samband med öppningarna av nya Marriott hotell i Ryssland, Malaysia och Dubai.

 

 

Läs mer om våra medarbetare  här